2014-06-30 22:45:06• hírek • Kocsis Zoltán

Egy arany és négy bronz a szatmáriak mérlege Splitben

Remekül szerepeltek az elmúlt hétvégén (június 27-29) a horvátországi Splitben megszervezett rangos nemzetközi tornán a szatmári cselgáncsozók: a Szatmárnémeti VSK dzsúdósai négy, az Unio versenyzői pedig egy érmet szereztek.

A legjobb eredményt a 81 kilogrammosok között szereplő Marian Halas érte el, aki nem talált legyőzőre Dalmáciában, így a VSK sportolójának nyakába aranyérem került. Dobogóra, annak harmadik fokára állhatott fel három klubtársa, a 66 kg-osok között induló Cristian Seres, a 100 kg-osok között versenyző Sámel Lóránd és a 100 kg fölöttiek között küzdő Ovidiu Pop.

Szintén büszke lehet a horvát kikötővárosban elért eredményére az Unio cselgáncsozója, Florin Faur, aki a 18 éven aluliak korosztályájának 90 kg-os kategóriájában szintén bronzérmet szerzett.

A 190.000 ezres Splitben összesen 14 ország dzsúdósai mérték össze tudásukat, Szatmárnémetit, azon belül pedig a VSK-át még további két sportember képviselte: Vasile és Florin Fusle azonban ezúttal lemaradt a dobogóról.

A szatmári cselgáncsozókra legközelebb szeptember elsején vár nagy verseny, Sámelék akkor a Balkán-bajnokságon léphetnek szőnyegre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: