2010-10-11 14:39:45• hírek • Szatmar.ro

Tőrözők ob.-je Szatmáron

Az országos bajnokságon az U15-ös korosztály krémje lép pástra.

Október második hetében, keddi kezdettel Szatmárnémetiben kerül megrendezésre a tőrözők 15 év alatti korosztályának az országos bajnoksága, melyen városunk tizenhat versenyzővel képviselteti magát.

A viadal október 12.-én, kedden a fiúk egyéni versenyével veszi kezdetét, amit szerdán a fiúk csapatversenye követi, majd csütörtökön a lányok egyéni, pénteken pedig a csapatversenye következik.

Az országos bajnokságon a hazaiak színeiben három olyan versenyző is pástra lép, akik a hétvégén a hódmezővásárhelyi Fülöp Mihály emlékversenyen szerepeltek. Az 1998-as korosztályban Bodó Benjámin a 17., Pop Edwin a 31., Haidu Adriana pedig a 10,. helyen zárt, az 1997-esek között pedig Bodó a 12., Pop a 22., míg Haidu a 17. pozícióban végzett. „Ez a sorozat most indult, kezdetnek elég gyenge volt a szereplés, főleg Bodótól vártam többet. Meglátjuk mi lesz a mostani ob-n" - értékelt Izsáki Arnold edző.

Az ob szatmári indulói, fiúk: Ardelean Alexandru, Dascălu Bogdan, Bartók Alpár, Néma Dávid, Dan Cătălin, Flucuş Sebastian, Bodó Benjámin, Aldea Iulian.

Lányok: Bujer Regina, Varga Anett, Löchli Evelin, Erdei Réka, Gergely Annamária, Marinescu Orsolya, Lazin Alexandra, Haidu Adriana. Edzők: Lengyel Éva, File Attila, Ardeleanu Zsuzsa, Surducan Simona, Dan Şuta, Izsáki Arnold.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: