2010-09-27 14:19:39• hírek • Szatmar.ro

Nyolc év után bajnok a Sportklub

A férfi párbajtőr csapat Predeálon megvédte hazai elsőségét.

Nem mindennapi eredményt ért el a Szatmárnémeti Sportklub férfi párbajtőr csapata a hétvégén, Predeálon: mivel az országos bajnokság második fordulójában megőrizte az első fordulóban, Szatmárnémetiben szerzett elsőségét, megnyerte a bajnokságot is. Tette mindezt nyolc évnyi szünet után.

Fekete Attila, Adrian Pop, Adrian Szilágyi, Nagy Lehel alkotta csapat mögött a korábbi egyeduralkodó, a Nagyvárad lett a második, míg a Steaua a dobogó harmadik fokán végzett. A Sportklub második csapata (Adrian Peres, Mitraşca Vlad, Aniculesei Cristian ) az utolsó, nyolcadik helyen zárt.

Egyéniben is szatmári siker született, miután Adrian Pop a fináléban egy tussal legyőzte a nagyváradi Adrian Timocét. Érdekesség, hogy a bajnokság után a nagyváradi klubhoz szerződő Pop két, szatmári kötődésű vívót is elbúcsúztatott a nap folyamán: Nyisztor Sándort a negyeddöntőben, Tardi Ottót pedig az elődöntőben.

Nagy Lehel szintén bejutott a legjobb nyolcba, őt a későbbi bronzérmes Marius Badea állította meg.

A lányoknál egyéniben csak a 15 esztendős Bianca Oros képviselte a Sportklubot, ő a legjobb 32-ig jutott. A csapatversenyben a Bianca Oros, Májer Csilla, Veres Gréta, Amalia Tătăran (utóbbi sérülés miatt nem vívott) összetételű együttes a negyedik helyen végzett.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: