2019-11-13 12:47:13• hírek • Szatmár.ro

Egy Károlyi úti benzinkúthoz riasztották a szatmári tűzoltókat. Teherautót kellett oltani

Szatmárnémetiben a Károlyi úton közlekedve gyulladt ki egy teherautó, sofőrje egy benzinkútnál állt meg ellenőrizni a füst okát.

 

Érdekes, ugyanakkor nem veszélytelen helyzet alakult ki szerda délelőtt Szatmárnémetiben, a Károlyi úton: egy tehergépkocsi kipufogócsöve kapott lángra, melynek eloltását egy benzinkút parkolójában kellett végrehajtani.
 

Meg nem erősített információk szerint a járművet vezető teherautó-sofőrben, hirtelen rémületéből fakadóan nem tudatosult, hogy amikor az útról lehajtott, egy benzinkút parkolójában állította le járművét, viszont szerencséjére a kúton dolgozó alkalmazottak, az ilyen helyzetekre felkészülten megkezdték az oltást, közben pedig a tűzoltóságot is riasztották.
 

A helyszínre érkező tűzoltóknak sikerült felderíteni a tűz okát, amit sikerült hamar meg is szüntetniük, viszont elmondásuk szerint az eset legnagyobb veszélyét az jelentette, hogy a benzinkúthoz betérő égő teherautó, egy teli gázpalackokkal megrakott polc mellett parkolt, ami nem feltétlenül volt egy életbiztosítás.
 

Az eset a szatmárnémeti Shoping City bevásárlóközpont szomszédságában álló benzinkútnál történt. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a tűz nem terjedt tovább, személyi sérülés nem történt.


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: