2011-06-10 09:48:55• hírek • MTi

Egy 15 éves lány utolsó kívánságai

"Utolsó kívánságait" sorolta fel blogjában egy 15 éves brit kamaszlány, aki végső stádiumban lévő limfómában (a nyirokmirigy sejtjeiből kiinduló daganatos megbetegedésben) szenved, máris százak válaszoltak neki.

"Sokan közületek tudjátok, hogy az utolsó CT-m nem volt túl jó, és terjed a rákom" - írta blogjában (alicepyne.blogspot.com) a kislány, aki négy év szenved nyirokmirigyrákban.

"Anyukám azonban mindig azt mondja, hogy az élet annyit jelent, amennyit sikerül kihozni belőle, és én ezt a legjobban ki akarom használni. Miután számos dolgot szeretnék még csinálni, azt javasolta, hogy írjam össze az utolsó kívánságaim listáját."

A kislány többek között cápákkal szeretne úszni, masszírozást, kenyai utazást, bálnanézést, lakókocsis utazást szeretne, továbbá új frizurát, "ha még lehet valamit kezdeni a hajammal a számos kemoterápia után".
Kívánságlistájára válaszul több mint 1300 üzenet érkezett, az emberek támogatásukról biztosították Alice-t, vagy felajánlották, hogy segítenek álmai megvalósításában.

A kislány esete - aki Nagy-Britannia északi részében él húgával és a szüleivel - még a parlamentben is szóba került, az egyik képviselő szóba hozta Alice egyik kívánságát, amely szerint "mindenkinek a nevét a csontvelődonorok listáján szeretné látni".


Alice és a kutyája
Alice és a kutyája


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: