2010-08-08 20:15:18• hírek • Egri, tanács

Egri: még mindig nincs tanács

Vasárnap, 17 órakor második alkalommal tartották meg a július 18-i előrehozott választások nyomán kialakult Egri Helyi Tanács alakuló ülését, viszont az MPP döntéshozói ezúttal is távol maradtak.

Mint arról már beszámoltunk, csütörtökön 40 percig várta Márton Miklóst, Dolhai Endrét, Márton Botondot, Móra Botondot és Tepfenhárt Józsefet a többi tanácsos, Pataki Csaba alprefektus és Szabó Elek polgármester. Ezúttal „mindössze” 23 percig voltak hajlandóak várni az illetőkre, majd miután megállapították, hogy ezt az ülést sem lehet megtartani, szerda 18 órára hívták össze a következő tanácsülést. Várhatóan ezúttal nem csak „csendes cirkusz” lesz, ugyanis akkor immár kötelező megjelennie minden egyes tanácsosnak — ha nem, helyeikre előrehozott választásokat írnak ki.

A honlapunk által megkérdezett egri lakosok többsége szerint itt lenne az ideje, hogy békesség legyen a községben. Vannak viszont olyanok is, akik a szóban forgó csoportosulásnak adnak igazat, és azt vallják: azt a pártot illeti meg az alpolgármesteri tisztség, amelyik a választásokat megnyerte, ez pedig az MPP. Annyit mindenesetre kijelenthetünk az előjelek alapján: Egriben újabb kemény, botrányoktól egyáltalán nem mentes két év következik, annak ellenére, hogy a választások előtt mindkét fél azt hangoztatta, hogy a megbékélés elkötelezett híve. Úgy látszik, mégsem így van...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: