2010-10-28 21:48:09• hírek • Szatmár.ro

Egri: újabb kudarc

Csütörtökön sem sikerült tanácsülést tartani Egriben.

Dolhai Endre, Márton Botond, Móra Botond, Márton Miklós és Tepfenhart József, vagyis az MPP egri tanácsosai a csütörtökre összehívott tanácsülésen sem jelentek meg. Az előrehozott helyhatósági választásokat követően egyszer már „eljátszották" ezt a figurát a polgáriak, amikoris csak harmadjára voltak hajlandóak megjelenni az ülésen: akkor nem iktatták be kollégájukat, a PNL-s Nita Nicolaét, arra hivatkozva, hogy annak régi, Batiz községbe szóló személyazonosságija van.

Kétségtelen: az egész az alpolgármesteri tisztség megszerzésére ment ki, amelyet Szabó Elek polgármester a döntésképesség megtartásához kénytelen odaadni a PSD-nek - lévén, hogy az MPP-sekkel állítása szerint nem tudna együtt dolgozni. Nita Nicolae beiktatására a távolmaradás miatt ezúttal sem kerülhetett sor.

A következő ülés jövő hónapban lesz, és várhatóan azon sem fognak megjelenni a rebellis döntéshozók - a törvény szerint a harmadik ülésen kötelező csak részt venniük.

Úgy tűnik tehát, Egriben marad továbbra is az, ami a 2008-as helyhatósági választások óta jellemzi a községi közéletet: a megosztottság, a cirkuszok, a tanácsi döntésképtelenség. Amelynek nem a politikusok, hanem az egyszerű lakosok fogják meginni a levét.


Egri: várták a tanácsosokat, de azok nem jöttek
Egri: várták a tanácsosokat, de azok nem jöttek


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: