2015-04-06 15:09:31• hírek • Szatmár.ro

Leégett egy pékség Nagykárolyban

Vasárnap este 21.20-kor értesítették a tűzoltókat, hogy lángokban áll egy pékség.

Mozgalmas estéjük volt vasárnap a nagykárolyi tűzoltóknak: a város egyik pékségében tűz ütött ki, az oltáshoz pedig nagy erők mozgósítására volt szükség. Három tűzoltóautóval vonultak a helyszínre, ahol égett az épület tetőszerkezete és a lángok a belső térben is pusztítottak. A tűzoltók akármennyire hatékonyan is dolgoztak, nem sikerült megakadályozzák a nagy értékű anyagi kár keletkezését.

A lángok martalékává vált az épület 200 négyzetméteres tetőszerkezete, tönkrement két haszongépjármű és több, pékségekben használt speciális berendezés is. Szerencsére a lángok terjedését sikerült megakadályozni és ezzel megmenteni a szomszédos épületeket a pusztulástól.

A tűz oka a vizsgálatok szerint rövidzárlat volt, amely egy meghibásodott, vagy egy nem megfelelően szigetelt elektromos vezetékben keletkezett.

A hasonló szerencsétlenségek elkerülése érdekében a tűzoltók felhívják a figyelmet: a meghibásodott, nem megfelelően szigetelt kábelek fokozott veszélyforrást jelentenek. A veszély elhárítása érdekében hozzáértő személyek segítségét kell kérni. Figyelni kell az elosztók használtaára is, főleg akkor, ha azok nem megfelelő minőségűek. A fokozottan igénybe vett elosztók túlmelegedhetnek és tüzet okozhatnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: