2011-08-19 14:48:47• hírek • Szatmár.ro

Egészségsziget a PMN-en: mert egészségesen élni jó

Program: 12.00-12.25 Spinracing (szatmári közszereplőkkel és politikusokkal) 12.30-12.55 bodyArt 13.00-13.25 Kardio Kick Box 13.30-13.55 ZUMBA, a Partium legnagyobb közös táncos megmozdulása 14.00-14.15 Break Dance Show – B Element táncosai 14.30- 14.55 Alakformálás 12.00-16.00 Egészségfelmérő és életmódsátor

A Szatmár.ro hírportál a 2011-es évet az egészséges életnek szenteli, s ennek a programnak a legnagyobb rendezvényét a Partiumi Magyar Napok keretein belül szervezi a Primagym Cycling és Fitness Centerrel közösen Egészségsziget néven. A Kossuth kertben számtalan egészségmegőrző mozgásforma kipróbálására lesz lehetőség, és szakemberek segítenek majd tanácsokkal egészségünk megőrzésében.

Egészségesen élni jó, azt a Szatmár.ro olvasói is nagyon jól tudják, de azt is, hogy az egészség megőrzése nem egy könnyű feladat. Legtöbbször a lustaság az oka annak, hogy nem figyelünk kicsit jobban magunkra, máskor azt mondogatjuk, nincs olyan mozgásforma amit ismernénk, vagy akár szeretnénk. De most vége a kifogásoknak! Augusztus 27-én a Kossuth kertben a helye mindenkinek, akinek már életmódja a mozgás és azoknak is akik akár csak egy picivel egészségesebben szeretne élni. A Partiumi Magyar Napok keretein belül megtartott, a Primagym Cycling és Fitness Centerrel közösen megszervezett "Egészségsziget" elnevezésű rendezvényünkön számtalan mozgásformával ismerkedhetnek meg az érdeklődők, sőt ki is próbálhatják őket! S hogy a kedvet még jobban meghozzuk, politikusokat, közszereplőket kértünk fel a példamutatásra! E melett egy egészségsátorban zajlik majd a résztvevők egészségi állapotának felmérése, valamint előadások hangzanak majd el és egészségmegőrzéssel kapcsolatos tanácsadás is lesz. De menjünk szépen sorban!

Déli 12 órakor a Kossuth Kertben felállított nagyszínpadon kezdődik a bodyArt bemutató, az edzést pedig mindenki végigcsinálhatja, aki hozott magával egy tornamatracot. Utána következik a Spinracing edzés, amelyen a már említett közszereplők és politikusok is részt vesznek. A "sztárvendégek" névsora még alakul, az biztos viszont, hogy Csehi Árpád megyei tanácselnök, Pataki Csaba alprefektus, Ilyés Gyula Szatmárnémeti polgármestere és Kereskényi Gábor alpolgármester valamint Rappert Gábor és Vencz Stella színművészek kipróbálják ezt az izzasztó és hatékony zsírégető edzést.

Változás! A spinracing edzés időpontja megváltozott, illetve helyet cserélt a bodyArt-tal, így a spinracing edzés politikusok és közszereplők részvételével 12 órakor kezdődik, a bodyArt pedig 12.30-tól.

13 órától a Kardio Kick-Boxot ismerhetik meg az érdeklődők, majd 13.30-tól jön a nagy zumba-buli. Hogy mi is ennek a lényege? Az, hogy latinos ritmusokra egyszerűen formába bulizhatod magad Félegyházi Réka, Szatmár megye egyetlen zumbaoktatójának a vezetésével. A Zumba Fitness a vérpezsdítő, minden testrészt megmozgató, forró latin ritmusokkal, széles körű világtáncokkal tarkított fitness program mely könnyen követhető egyszerű mozdulatokat kapcsol. Az Egészségsziget vendége lesz továbbá Sinkó Tamás is, aki egyenesen Egerből érkezik megmozgatni a szatmáriakat. Magyarország leghíresebb zumba prezentere nemrég a zumba atyjával, Alberto "Beto" Perez-zel is tartott már bemutatót!

A zumbázók között egy csábító nyereményt is kisorsolunk majd, de erről picit később....

14 órától Break Dance Show lesz az Egészségszigeten, a B Element táncosaival, akik nemrég a Primagymben indítottak tánciskolát. A program 24 perces alakformálással zárul, így valószínűleg mindenki megtalálja majd azt a mozgásformát, amelyik leggyorsabban formába hozza majd.

Az Egészségszigeten egy sátor is várja majd az érdeklődőket, ahol a Korall Klinika segítségével életmód tanácsadás, vérnyomás és vércukorszint mérés is lesz. Emellett előadások szólnak majd az egészséges életmódról, táplálkozásról, mozgásról.

És akkor jöjjön a nyeremény

A zumba edzésen részt vevők amellett, hogy egy igazán bulis edzésen vehetnek részt, a Wellness Hotel Gyula jóvoltából nyerhetnek is: a résztvevők között öt darab két személyre szóló kényeztető hétvégét sorsolunk ki! A Korall Klinika jóvoltából pedig több egészségutalvány is gazdára talál. Öltözz sportosan és gyere el Te is!

A Partiumi Magyar Napok Támogatói

Arany fokozatú Támogatók: Tarr Beton, Autonet

Ezüst fokozatú Támogatók: Korall Klinika, Rosendahl, Dominium, Confort Design, Grup West, Opel, Chevrolet, Ger-Bog, Communitas Alapítvány, Bizmann, Second Text, No Pardon Étterem, Poszet, SVD Bau

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: