2017-05-10 10:47:20• hírek • (x)

Egészségmegőrzés és gyógyulás a Lite Centernél

Június 2-ig teljes körű és ingyenes állapotfelmérést biztosítanak Szatmár megye lakóinak.

2015. decemberében nyitott meg Szatmárnémetiben, a Petőfi Sándor utca 5. szám alatt a Lite Center egészségközpont, azóta pedig már több mint 3100 Szatmár megyei személynek segítettek akár ingyenes, akár költségtérítéses szolgáltatásaikkal az egyészségük megőrzésben vagy annak visszanyerésében. A cég a Biosistem Centrum nevű, Nyugat-Európában már bevált rendszert teszi elérhetővé mindenkinek, amely egyszerre ötvözi a hagyományos orvoslást, a természetgyógyászatot és a wellnest. A cég filozófiája szerint pedig ezt a hármat nem szabad szétválasztani. Mind a háromra szükség van, ahogy a világ is egy hármas egység (például reggel-dél-este, vagy Atya-Fiú-Szentlélek), úgy az emberi egészséget is ezzel a hármas egységgel lehet megőrizni, visszanyerni.

A cég menedzsere, Abkorovits Mária elárult néhány dolgot a jelenlegi szolgáltatásaikról és beszélt azokról is, amelyeket a jövőben terveznek bevezetni. A kor legmodernebb eszközeivel végeznek felméréseket, elemzéseket. Többek között igénybe lehet venni, illetve hamarosan elérhetővé válik a szívstressz-, a véroxigén-, a vércukorszint-, a koleszterinszint-mérés, az erek állapotának felmérése, pajzsmirigy-vizsgálat, szervezetünk elsavasodásának vizsgálata, csontsűrűség mérés vagy prosztata-vizsgálat.

Emellett a Lite Centernél Romániában elismert szakorvosok és specialisták tartanak előadást-tanácsadást magánszemélyek részére – az elismert szakemberek ezeken felvilágosítást és segítséget adnak olyan betegségekről, mint a cukorbetegség, magas vérnyomás, csontproblémák, pajzsmirigyproblémák, stb… Elmondják, hogy melyek a legfontosabb teendők azok számára, akik ilyen betegségekkel küzdenek, mit lehet tenni a javulás érdekében, hogyan lehet ezeket elkerülni.


A mai ember információkat keres – a Lite Centernél megtalálja

A cég filozófiája szerint a mai világban már az emberek keresik az információt. Így azok is keresik az információt, akik szeretnék egészségüket megőrizni vagy azt visszanyerni.

„Be kell lássuk, hogy már az emberek nem elégednek meg azzal, hogy elmennek az orvosukhoz, az ad nekik egy megoldást a bajukra. Ma már az orvosi konzultáció után a páciens elkezd keresgélni - akár az interneten. Megnézi, hogy milyen más megoldások vannak még, amellett, amit az orvosa javasolt, és így próbál döntést hozni, ami nem lesz mindig a legjobb döntés. Az internet sajnos tele van hozzá nem értő, magukat specialistának mondó személyekkel, hamis információkkal, és emiatt az emberek nem tudják eldönteni, hogy melyik informació a megbízható” - magyarázza Abkorovits Mária cégvezető.

A Lite Center ezen a területen is próbál segíteni. Ugyanis tisztában vannak a hagyományos orvoslás fontosságával, hiszen jelenleg semmi sem tudja ezt a rendszert helyettesíteni.



„Nagyon sokat köszönhetünk orvosainknak, de be kell látnunk, hogy a mai világban már az emberek túlnyomó része nem elégszik meg a hagyományos orvoslással, így azok igénybe veszik a természetgyógyászatot is, ami sok esetben egy tökéletes kiegészítése az orvostudománynak. Ugyanakkor van itt még valami: a wellness! Ez az a terület, ami az utóbbi időkben egyre nagyobb teret hódít, de szintén nem tökéletes megoldás minden helyzetben” - mondja Abkorovits.

Ingyenes vizsgálat

A Lite Center egészségközpontban tehát számos ingyenes és fizetős szolgáltatás, tudásanyag elérhető, ezzel pedig az a cél, hogy jobbá tegyék Szatmár megye lakosságának egészségi állapotát.
Abkorovits Mária cégvezető egy örömteli hírt is megosztott velünk: június 2-ig ugyanis Szatmár megye lakosainak a Lite Center teljesen ingyen biztosít egy teljeskörű állapotfelmérést, mely felmérés során megvizsgálják:
- A szív és érrendszer működését
- A koleszterinszintet
- A vércukorszintet
- A véroxigénszintet
- Mérik a csontsűrűséget
- Viszgálják a pajzsmirigyet és a prosztatát

Ingyenes állapotfelmérésre a 0756163512-es telefonszámon lehet időpontot egyeztetni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: