2011-11-10 18:57:02• hírek • Szatmar.ro

Egészségügyi ellenőrzésen az Olimpia

Pénteken a 13. forduló küzdelmeire kerül sor a labdarúgó harmadik osztály hatodik csoportjában, amelyben az Olimpia 14.00 órai kezdettel Kolozsváron lép pályára a város harmadik számú csapata, a Sanatatea otthonában.

Az Olimpia, amennyiben nyerni tud, akkor mindenképpen megőrzi helyét a tabella dobogóján, sőt akár ismét az élre is ugorhat, ha a Szászrégen és a Brassói Corona döntetlenre végez a forduló rangadóján. Csík Tibor vezetőedző természetesen győzni szeretne, ám nem rejtette véka alá, hogy akár egy iksszel is elégedett lenne. A Sanatateát egyben kiismerhetetlen csapatnak nevezte.

„Szerintem a szászrégeniek nyerni fognak, de nekünk elsősorban a saját meccseinkkel kell foglalkoznunk. Kolozsváron nyernünk kell, ha ott akarunk maradni a szoros élmezőnyben. Ugyanakkor azt sem mondhatom, hogy csalódott leszek, ha csak döntetlenre mérkőzünk, de a három pont lenne az igazi, akkor nem lenne senkinek hiányérzete. A Sănătatea eléggé kiszámíthatatlan csapat, tehát nagyon oda kell figyelnünk", fogalmazott az egykori kiváló futballista.

Tökéletesen alátámasztja a mester szavait a „zöld-vírusok" eddigi hazai teljesítménye. A kincses városban ugyanis eddig három győzelem (2-1 a Besztercével, 1-0 az Aranyosgyéressel és 4-1 a Nyárádtővel ) mellett kétszer kikaptak (2-1-re a Zalatnától és 4-2-re a Zilahtól) és egy alkalommal pontosztozkodásra került sor (1-1 a Tatrang ellen).

A Sanatateának egyébként nem ez az első idei összecsapása Szatmár megyei csapattal, hisz augusztusban 2-1-re legyőzték az Óvári Somesult a Román Kupában. A sorozatban következő fordulójában mellesleg Csík Tibor egykori csapatától, a Steauától kaptak egy négyest (4-0).

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: