2014-07-17 09:29:11• hírek • Blikk.hu

Kiszáll a Barátok köztből Bozsek Márk

Kiszáll az RTL Klub Barátok közt című sorozatából Bozsek Márk. A kecskeméti születésű színész közel hat év után döntött úgy, hogy távozik a produkcióból. A szappanopera Fekete Szabolcsa a Blikknek beszélt döntésének okairól, és arról, hogy mihez kezd ezek után.

- Több dologból tevődött össze ez a döntés. Már az X-Faktorban való szereplésem előtt bennem volt, hogy kellene az életemben valami változás - sóhajtott Márk.

- Az egész életem olyan volt, hogy igazából semmi nem tartott sokáig. Mindig váltottam, ha azt éreztem, hogy már nem tudom kiélni magam valamiben. Közel hat évig szerepeltem a Barátok köztben. Amit tudtam, azt belevittem színészileg. Viszont egy ideje már nem éreztem azt a pluszt, hogy tovább tudjam csinálni. Én pedig úgy szerettem volna eljönni, hogy még nem fásultam bele.

A lányok kedvence természetesen nem árulhatta el, miként írják majd ki a sorozatból. De annyit azért sikerült megtudnunk, hogy karaktere nem hal meg, vagyis Fekete Szabi még bármikor feltűnhet a Mátyás király téren.
Kérdés persze, mihez kezd Bozsek a jövőben.

- Nem terveztem túl semmit. Egyelőre a spórolt pénzemből és a zenekarommal való fellépésekből fogok megélni. De tervben van egy kínai zenei ajánlat is. Egy kinti menedzser ugyanis szívesen dolgozna velem - magyarázta Márk, hozzátéve, igyekszik minél több időt szentelni a zenekarára és a stúdiózásra.

A mai világban sok színész örül egyáltalán, ha munkája van. Bozsek ennek ellenére sem érzi úgy, hogy felelőtlen döntést hozott.

Kíváncsi a folytatásra? Ne habozzon, kattintson, a Blikk.hu-n elolvashatja!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: