2010-04-08 10:22:05• hírek • Szatmar.ro

Egészséges életmód és kirobbanó szexuálitás

Napjainkban számos kutatás igazolja a szexualitás és az egészséges táplálkozás közötti szoros összefüggést. Már-már azt gondolhatjuk, nincs új a Nap alatt.

Annak ellenére, hogy az egészséges táplálkozás és kiegyensúlyozott életvitel jótékony hatásaival szinte mindenki tisztában van, mégis kevesen tesznek valamit annak érdekében, hogy életmódjukon változtassanak. Azt, hogy a sport a szervezetre milyen jótékony hatással van, mindenki saját közérzetén tapasztalja, mivel egy kiadós edzés után sokkal jobban érzi magát a bőrében. Sőt mi több, azoknak akik potenciazavarral küszködnek, a sport valóságos serkentőszerként szolgál. A szakemberek napi 30 percnyi könnyed testmozgást javasolnak, aminek hatására a szex területén nyújtott teljesítményük garantáltan megugrik. Azok a nők és férfiak, akik naponta sportolnak nagyobb libidóval rendelkeznek. Ezen kívül, a sport segít abban, hogy az orgazmus eléréséhez szükséges hormonok felszabaduljanak, valamint serkenti a szervezet vérkeringését, ennek egyenes következménye, hogy ez a nemi szervek vérellátását is növeli, ami nagyobb szexuális kielégüléshez vezet.

Ahhoz, hogy valóban lepedőakrobata légy, a sporton kívül megfelelő mennyiségű alvásra is szükséged van. Magától értetődő, hogy azok az emberek, akik kevesebb, mint 6 órát alszanak naponta, nem csak fáradtságra, hanem kimerültségre és több stresszre panaszkodnak, mint azok, akik megadják szervezetüknek a napi 8 óra alvást. A kutatócsoport bebizonyította, hogy azok az emberek, akiknek gond van az alvásával, nemcsak kimerültségre panaszkodnak, hanem arra is, hogy ez a szexuális teljesítményüket, libidójukat is negatívan befolyásolja.

A sport és a megfelelő mennyiségű alvás után jöhet egy kis diéta. Felejtsük el a fogyókúrákat és az önsanyargató életmódot. A szakértők úgy vélik, hogy egy könnyed diéta, a szervezetre oly módon is jótékony hatással van, hogy ennek következtében a szexuális életünk is felpezsdül. Az egészségtelen táplálkozás számos megbetegedést idéz elő, ezek pedig elégtelen szexuális aktivitást eredményeznek. Ennek egyértelmű következménye, hogy a rossz közérzet és a gyenge immunrendszer következtében szexuális életünk is silányabbá válik. A jelek szerint kiegyensúlyozott szexuális élet karbantartásához a sporton kívül, valóban meg kell fogadnunk a 8 óra munka, 8 óra pihenés és 8 óra szórakozás életvitelre vonatkozó tanácsot!


A rossz közérzet és a gyenge immunrendszer következtében, szexuális életünk is silányabbá válik

A rossz közérzet és a gyenge immunrendszer következtében, szexuális életünk is silányabbá válik


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: