2014-07-18 09:44:03• hírek • Blikk.hu

Egész vagyonát elveszítheti a perben Ördög Nóra

Volt főnöke, az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter annyira megorrolt Nórára a történtek miatt, hogy az egész ügyet átadta a csatorna jogászainak. Kolosi szerint a történtek után nincs miről beszélniük.


Ördög Nóra a csatornaváltáskor úgy nyilatkozott, hogy elsősorban a családja érdekeit tartotta szem előtt, amikor a konkurens TV2-höz igazolt. Nos, könnyen lehet, hogy visszájára sül el a dolog. A volt munkaadójánál a reklámbevételekkel együtt közel havi kétmilliót kereső sztárt tízmilliós kártérítésre is kötelezhetik, ha beigazolódik, hogy szerződést szegett. A megállapodásában ugyanis van egy olyan pont, hogy bizonyos ideig nem vállalhat munkát másik csatornánál távozása esetén.

- Nekünk már nincs miről beszélnünk egymással. Az egész ügyet átadtam a jogászoknak. Ha engem keresne itt, akkor azt a választ kapná, hogy forduljon a jogászunkhoz - mondta a Blikknek Kolosi, aki leginkább emberileg csalódott Nóriban. - Megsértette a szerződését, nyilvánvaló, hogy nem tehette volna azt, amit tett.

Kamarás Péter ügyvéd szerint csúnyán ráfázhat Nóra, ha beigazolódik, hogy felrúgta az RTL Klubbal történt megállapodást.

- Ha bármilyen kártérítési összeget megítélnek a terhére, akkor a saját vagyonával felel. A megítélt kárösszeget ugyanis nem lehet rajta másképp behajtani. Magyarul, a végrehajtás során az érintett fél az adósnak a teljes ingó és ingatlan vagyonával felel - magyarázta Kamarás.

A TV2 nem első alkalommal csábított át valakit az RTL Klubtól. Elég, ha csak a ValóVilág 4. szériájának győztesére, Alekoszra gondolunk. Akkor a TV2 teljes mellszélességgel kiállt mellette. Alekosz elmondása szerint még az ügyvédi költségeit is a csatorna fizette. Az elsőfokú ítélet szerint Alekosz elbukta a luxus-nyereménylakását és további hatmilliót. Ördög Nóra szerepvállalását persze egy lapon sem lehet említeni Alekoszéval. Új munkaadója pedig úgy óvja, mint egy hímes tojást.

A hír folytatása a Blikk.hu-n olvasható. Kattintson!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: