2013-02-08 15:31:15• hírek • Szatmár.ro

Tiz éves református rádió

Egész napos rendezvénysorozattal ünnepli tizedik születésnapját az Erdélyi Református Egyházkerülethez tartozó rádió február 9-én, szombaton, Kolozsváron, ahol a Kárpát-medencei Református Rádiótanács és a Királyhágómelléki Református Egyházkerület nevében köszönti a születésnapost Rácz Ervin a Harangszó Rádió vezetője.

- Célunk továbbra is, hogy az Agnus Rádió a közösségépítés eszköze legyen előbb Kolozsváron, majd Erdély több helységében. Műsorai által magyarjaink keresztyén hite erősödjön, közösségünk önmaga értékeit és lehetőségeit felismerje, tettre késztessen, összefogjon,a házhoz kötötteket a közösségi életbe bekapcsolja - vallja Adorjáni László a rádió vezetője.

Az evangélium hirdetése, maradandó kulturális értékek felmutatása, valamint információ cseréje által, együtt a helyi közösséggel, ezek az irányadói a közösségi rádiónak. Ez nem jelent egyoldalúságot, hanem azt, hogy a különböző vélemények felsorakoztatása rendjén tudatosan törekszenek arra, hogy segítsék a hallgatót a biblikus szemlélet elfogadására.  Nem kényszerítik ugyan nézőpontjukat a hallgatóságra, de nem rejtik véka alá hitüket.

Az fennállása óta nem volt még ilyen nagyszabású rendezvénye a kolozsvári Agnus Rádiónak, az évforduló megünneplésére minden érdeklődőt várnak, kortól és felekezeti hovatartozástól függetlenül.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: