2012-04-06 10:57:42• hírek • Szatmár.ro

Új orvosi igazgató a Korall Klinika élén

A szatmárnémeti Korall Klinika továbbra is a fejlődés, a modernizáció útján halad ezúttal új orvosi vezetővel az élen. A Szatmár.ro-nak Dr. Kállay Beáta igazgatónő nyilatkozott az új tervekről, és azokról az elképzelésekről, amelyek a klinika színvonalát minden bizonnyal emelni fogják.

Ha barátságos és kellemes környezetben szeretné egészségügyi problémáit kivizsgáltatni, Szatmárnémetiben aligha talál ideálisabb helyet a Korall Klinikánál, ahol közel harminc különböző területre specializálódott szakorvos közül választhat igényének megfelelően.

A klinika Szatmár megye magán szakrendelői közül talán a legkorszerűbb műszerparkkal rendelkezik, az európai előírásoknak megfelelően. A modern berendezések mellett a gyógyintézmény megkíméli pácienseit attól, hogy hosszú órákat várakozzanak a szakorvosi rendelők, vagy a laboratóriumok előtt, hiszen a recepción pontos információt nyújtanak a rendelések időpontjáról és időpontot is egyeztethet akár ott helyben, akár telefonon.

A klinika új orvosi igazgatója, Dr. Kállay Beáta, a marosvásárhelyi orvosi egyetemen végezte tanulmányait, szakvizsgáját Kolozsváron tette le. Április 1-től az ő feladatkörébe tartozik a a gyógyintézetben nyújtott orvosi és intézeti gyógyszerészi tevékenység felügyelete és a tevékenységek összehangolása, ennek keretében különösen a páciensek igényeinek folyamatos figyelemmel kísérése, az orvosi, gyógyszerészi munkakörben foglalkoztatott egészségügyi dolgozók továbbképzésének biztosítása, valamint a betegek és orvosok, ápolók és orvosok közötti kapcsolat fenntartása.

A jövőben a betegközpontú intézmény vezetősége tervezi a műszerpark továbbfejlesztését, valamint az orvosi kar bővítését is. A klinika természetesen figyelmet fordít a jelenlegi orvosokkal való együttműködés fenntartására, de fontosnak tartja új szakrendelések bevezetését a betegek igényének megfelelően, a minél szélesebb körű ellátást biztosítása érdekében - tudtuk meg Dr. Kállay-tól.

A klinika orvosait a beteghez való pozitív hozzáállás, a kitűnő kommunikáció, és természetesen a szakértelem alapján választják ki. A szakemberek nagy része Magyarországon elismert tekintély, vagy itthon tevékenykedő, tapasztalt szakorvosok.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: