2012-05-30 13:11:23• hírek • Póti Orsolya

Egész napos gyermekorvosi ügyelet a Korall Klinikán

A Szatmárnémeti Korall Klinika gárdája szinte hónapról hónapra bővül. Június elejétől már egész napos gyermekorvosi ügyelet is várja a pácienseket Dr. Simona Alexandra Tatar gyermekgyógyász vezetésével.

Június 2-án, szombaton egész napos gyermekorvosi ügyelet nyílik a Korall Klinikán, egy többéves gyermekgyógyászati tapasztalatokkal rendelkező szakorvos vezetésével. Dr. Simona Alexandra Tatar 2002-ben szerzett orvosi diplomát a Kolozsvári „Iuliu Hateganu" Egyetemen.

Az egyetemi évek alatt kezdte pályáját paramedikusként a a kolozsvári rohammentő szolgálatnál, itt két évet töltött, majd az egyetem gyermekgyógyászati karán tevékenykedett egyetemi asszisztensként és 2008-ban gyermekgyógyász szakorvosi képesítést szerzett.

2008-tól a Kolozsvári Klinika gyermekosztályának szakorvosa. Az évek során számos tudományos cikke, kiadványa megjelent román és angol nyelven.

Munkáiban a hangsúlyt főként a különféle légzőszervi megbetegedésekre fektetve, vizsgálva az asztma és az elhízottság között felmerülő kapcsolatot, a valamint a légutak ellenállását.

Dr. Tatar munkája során igyekszik a gyermekgyógyászat legmodernebb ismereteit alkalmazni több éves gyermekorvosi tapasztalatára támaszkodva.

Június 2-től, szombatonként 9.00 órától a szatmárnémeti Korall Klinikán is várja kis pácienseit a doktornő.

További információért érdeklődjön a Korall Klinika recepcióján (Eroii Revolutiei tér 2. szám), vagy tárcsázza a következő telefonszámok egyikét:  0771-630-042, 0361-412-037.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: