2017-12-11 14:24:47• hírek • (x)

Egész decemberben tartanak a leárazások a Karcher Centerben

A legnagyobb romániai Karcher-forgalmazó, a Supermarket Service pénteken nyitotta meg városunkban a Karcher Center szaküzletet, mely nem csak ipari felhasználásra, hanem otthoni használatra is kínál megoldásokat.

Amint arról Claudiu Ardelean, az üzlet vezetője beszámolt, a megnyitó napján tapasztalható 20 százalékos árkedvezmények nem csak a megnyitó napjára szóltak, hanem egész decemberben lehet ezekkel élni. Az árkedvezmények a gyártó által ajánlott árakhoz képest értendőek, így igazán kedvezményes áron lehet hozzájutni a legújabb készülékekhez.
 

Legyen szó otthoni vagy ipari készülékekről, a legtöbb modellt már 1-2 napon belül át lehet venni. Ha azonban valaki egy különlegesebb darabra vágyik, akkor sem kell heteket várni rá, ugyanis az ausztriai raktárból akár négy munkanapon belül megérkezhet a kívánt termék.
 

A Karcher Centerben várnak minden hűséges Karcher-ügyfelet és azokat is, akik még csak most ismerkednek a német takarítóeszközökkel. Az üzletben otthoni és ipari használatra is ideális takarítógépeket és kiegészítőket is lehet vásárolni. Aki pedig bizonytalan döntésében, annak egy felkészült csapat nyújt segítséget az üzletben, hogy a célra legmegfelelőbb gépet válassza ki.
 

Ha Te is szeretnél egy minőségi német takarítógép elégedett tulajdonosa lenni, akkor látogass el a Batizi út 24. szám alá, a Karcher Centerbe.




Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: