2008-10-07 13:11:45• hírek • Szatmar.ro

Folytatja sorozatát Temesvár és a Rapid

Keleten a helyzet változatlan, a 10. fordulóban nyert a Temesvár és kikapott a Rapid.

A román labdarúgó bajnokság 10. fordulójában a bajnokaspiránsok közül csak a Dinamo és a Temesvár tudott nyerni. Pedig egyik csapat sem játszott igazán jól, sőt, a bukarestiek kifejezetten hálásak lehetnek Lobontnak, hogy nem hátrányban vonulhattak szünetre.

A második félidő aztán még egy dologban hasonlított a két összecsapáson: minkét hazai csapat győztes találatát egy-egy cserecsatár szerezte, első labdaérintéséből: a piros-fehéreknél Andrei Cristea talált be, az (egykori?) liláknál pedig a Costa Rica-i Parks. A vasárnapi győzelmével a Dinamo története 1000. első osztályú győzelmét aratta, míg a bánságiak zsinórban hetedik alkalommal zsebelték be a három pontot.

A szombaton pályára lépő Steaua csapata az eddig négy pontos Otopenit fogadta és mindenki sima hazai győzelmet várt. Ennek ellenére a katonacsapat sokáig nem tudta feltörni a vendégek védekezését, sőt, a repterérről ismert vendégek a 87. percben Negru révén gólt szereztek. Hogy nem vitték el a három pontot, arról Kapetanosz tehet, aki a 93. percben ikszre hozta az eredményt.

Nem tudta kihasználni a piros-kékek hibáját Kolozsvári CFR, akik először nem tudtak nyerni Galacon, pedig a találkozón csak kolozsvári játékos szerzett gólt: előbb Muresan az ellenfél kapusát, majd Panin sajátját mattolta.

Tovább folytatódik a Rapid mélyrepülése, amely előbb a kiállított Boyát, majd a mérkőzést is elveszítette a Pandurii Targu Jiu otthonában. A fővárosiak nagyon gyengén teljesítettek, az első kapuralövést a második félidőben produkálták, vereségük tehát egyáltalán nem érdemtelen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: