2013-07-18 18:10:26• hírek • Szatmar.ro

Olimpia: 90%-ban összeállt a keret

fotó: Szatmar.ro archívum
fotó: Szatmar.ro archívum

Kilencven százalékban összeállt a második osztály küzdelmeire készülő Olimpia labdarúgócsapatának kerete. A kiválasztott labdarúgók névsorát pénteken ismerteti a szakmai stáb, akkor írhatják alá szerződéseket - árulták el a klub vezetői.

Akik nem férnek be a 21 tagúra tervezett keretbe, azok a második számú együttesben folytathatják pályafutásukat. Ezt Mircea Bolba edzi és a negyedik osztályban szerepel majd. A fiúk csütörtökön Mikola ellen pályára is léptek egy barátságos meccsen, melynek eredménye 4-4 lett.

Alighogy megszárad majd a tinta a friss szerződéseken, a csapat Zilahra utazik, ahol szombat délelőtt 11.00 órai kezdettel barátságos meccset vív a helyiek ellen. Ezt követően jöhet az egy hetes edzőtábor Aknasugatagon.

„Az edzőtáborban a futballistáknak csak a munkára kell koncentrálniuk, nem arra, hogy kapnak-e szerződést vagy sem", mondta Csík Tibor vezetőedző.

Hazatérte után az Olimpia Kisvárdára utazik, ahol a Cigánd, a Kisvárda és az Ebes társaságában részt vesz a VII. Olimpia Kupán.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: