2013-07-21 17:41:34• hírek • Szatmár.ro

Edzőtáborozik az Olimpia

Az Olimpia gól nélküli döntetlent játszott Zilahon, a harmadik ligás csapat ellen.

- Egy tipikus edzőmérkőzés volt, mindkét félidőben különböző csapatok játszottak, így mindenki szerepelhetett 45 percet. A mérkőzés képe alapján lehetett volna akár 6-0 is a javunkra - foglalta össze az edzőmérkőzést Csík Tibor vezetőedző.

A Zilahi FC elleni mérkőzést követően edzőtáborba vonult a sárga-kék mezes alakulat, azokkal a játékosokkal, akik pályára léptek az edzőmeccsen is. A 22 tagú keret azonban még nem végleges, a labdarúgóklub által kiküldött közlemény szerint csupán 90-95 százalékos. Dulcea és Lemac ügye most rendeződik, előbbi a FC Arges játékosa volt, pénteken tárgyaltak volna vele a szatmári játékról, ám személyes problémák miatt nem jött még meg Pitesti-ről. Utóbbi, azaz Lemac esetében is tisztázódnia kell még néhány kérdésnek - ő a Dinamo II.-nél játszott, de a csapat felbomlott.

Az Olimpia játékosai szombaton meg is kezdték az edzéseket az aknasugatagi edzőtáborban, szerdán pedig a Nagybányai FCM ellen játszanak majd felkészülési meccsek. Miután a fiúk visszatértek az edzőtáborból, a hétvégén egy felkészülési tornán vesznek részt Kisvárdán - a tornán Ebes és Cigánd csapatai fognak pályára lépni.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: