2013-07-26 17:01:51• hírek • Szatmar.ro

Edzőtábor után két meccs a hétvégén

Hazatért egyhetes aknasugatagi edzőtáborozásból az Olimpia labdarúgócsapata, ám Csík Tibor legényei nem töltenek sok időt itthon: hétvégén már Magyarországon lépnek pályára az Olimpia Klub Kupán.

A sárga-kékek előbb szombaton 17.00 órától lépnek pályára Ricse településen (meg nem erősített információnk szerint a helyi csapatot úgy biztatják szurkolóik, hogy Ricse, Ricse, Beatrice). Az ellenfél az a Cigánd lesz, amelynek színeiben négy szatmári futballista is szerepel. Közülük Tempfli Imre és Roszel Róbert korábban játszott az Olimpiában is, a szatmáriak sorát pedig Pop Marius és Ludescher Attila egészíti ki.

A párharc győztese vasárnap 18.00 órai kezdettel Kisvárdán játssza a döntőt a házigazdák és a Hajdúböszörmény páros győztesével. A kisdöntő 15.30-kor kezdődik ugyanott.

Elutazás előtt Csík Tibor elmondta, tökéletesen elégedett az edzőtáborral, az ott elvégzett munkával és a fiúk hozzáállásával. A keret vélhetően már nem változik, így az Olimpia a mostani 22 játékossal vág neki a bajnokságnak.

Hogy a pontvadászat mikor kezdődik, arról nehezen magyarázható okból kifolyólag csak augusztus 5-én dönt a labdarúgó szövetség.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: