2018-07-22 05:07:08• hírek • Bede Emőke

Édesapja találta meg az eltűnt kislányt - Helyszíni képekkel

Egy igazán jó hírrel indul a vasárnap, ugyanis a pirkadat első perceiben a szombaton eltűnt kislányt édesapja megtalálta.

Emlékeztetőül: a szülők szekérrel indultak el otthonról, viszont 10:30 és 11:00 között Hadadgyőrtelek közelében kislányuk eltűnt az állat vontatta járműből. A anya és az apa elindult megkeresni a mindössze kétéves kislányt, azonban próbálkozásuk eredménytelenül zárult. Kétségbeesetten riasztották a rendőröket, akik ugyancsak kutatni kezdtek a gyerek után, viszont ők sem találták meg, így úgy döntöttek, jobb lesz az ISU segítségét kérni. A 16:30-kor befutott rendőrségi hívásra több tucat eyenruhás, köztük tűzoltók, csendőrök és újabb rendőrök érkeztek a helyszínre, hogy együttes erővel próbálják felkutatni a kislányt. Az est leszálltáig nem jártak eredménnyel, azonban a keresést éjszaka is folytatták.


Friss információk: Vasárnap kora reggel azonban arról az örömteli hírről értesítette szerkesztőségünket a Szamos Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségének szóvivője, hogy hajnalban megtalálták a gyereket, éppen az édesapa lelt rá. Azonnal szólt a hatóságoknak erről, így az éjszakai csapatot leváltani készülő egység vissza is fordult. Első ránézésre a kislánynak az ijedtségen kívül nem esett baja, ezért az édesapa elutasította az orvosi vizsgálatot, ennek ellenére hivatalból kiküldték a helyszínre a Szatmár Megyei Mentőszolgálat egyik autóját, hogy vizsgálják meg alaposan a kicsit.


Az ügyben még számtalan megválaszolatlan kérdés maradt, ezek kiderítése érdekében a rendőrség nyomozást indított. Egy biztos: a szülők számára a szombati nap a rémálomba illő tapasztalat mellett egy örök életre szóló leckét is adott a kellő odafigyelésről.













Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: