2015-04-16 00:12:17• hírek • Blikk.hu

Édesanyját gyászolja a Quimby énekese

A Quimby énekese, Kiss Tibi igazi profi, a közönség ugyanis semmit nem vett észre abból, hogy az elmúlt időszakban mekkora fájdalom érte.

Csupán páran tudták, hogy édesanyja emléke előtt tiszteleg, amikor egyik koncertje előtt éjfekete inget húzott. Az asszony sajnos egy hosszan tartó súlyos betegséget követően márciusban örökre lehunyta a szemét.

Klári nénit Dunaújvárosban mindenki szerette. Az ott élők számára Klári néni nem egy híresség édesanyja volt, hanem egy különleges pedagógus, aki megszerettette a gyerekekkel a biológiát és a kémiát. Nem csoda, hogy a Dunaferr iskola tanárai és diákjai megható üzenetben búcsúztak kedves pedagógusuktól az egyik internetes oldalon.

„Oktatott, nevelt türelemmel és szelíden, mindig higgadt nyugalommal fogadva a pálya megpróbáltatá­sait. Jellegzetes, kicsit rekedt altján tudott érdekfeszí­tően előadni, ha kellett, vitatkozni, érvelni, és a hangerő felemelése nélkül fegyelmezni is. Kollégái és diákjai tiszteletét - a szakmai tudásán kívül - szerénységével és elhivatottságával vívta ki. Tanár volt a szó minden magasztos értelmében. Távoztával megint szegényebb lett a pedagógustársadalom" - írták a megható sorokat.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: