2019-06-04 04:30:00• hírek • Szatmár.ro

Edelényben bizonyítottak a kis cselgáncsozók

Június elsején a magyarországi Edelényben rendezték a Vakáció Kupa gyerekjudóversenyt.

A helybeli görögkatolikus felekezeti iskola csarnokának három tatamiján zajlottak a küzdelmek, amelyekben részt vett a Szatmárnémeti VSK hat kis cselgáncsozója is. Gergely Attila tanítványai öt döntőben is szerepeltek, amiből négyet sikerült megnyerni.
 

Első helyen végzett Kevin Grebúr az U9-es korosztályban, a 34 kilogrammos súlycsoportban, Jeromos Álmos az U11-es korosztályban és a 35 kilogrammos súlycsoportban nyert, Lăpteanu Tudor az U8-as korosztályban és a 32 kilogrammos súlycsoportban diadalmaskodott, valamint körbeverés után, újramérkőzve szerzett aranyérmet Reinegger András az U10-es korosztályban, a 36 kilogrammos versenyzők között.
 

Második helyezést ért el Dragoş Pascu az U10-es korosztályban és 28 kilogrammos súlycsoportban, valamint bronzéremmel zárta a megmérettetést ifj. Csehi Árpád (U8-as korosztály, 32 kilogrammos súlycsoport) és Vincze Péter Mátyás (U9-es korosztály, 24 kilogrammos súlycsoport).
 

A Judo Master edző Pelcz Attila és a VSK a pontversenyben egyesített csapata megszerezte az első helyet és az ezzel járó serleget.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: