2017-08-22 15:20:26• hírek • Kocsis Zoltán

Eddig hibátlan csapat ellen javítana az Olimpia

Bukarestben aratott győzelemmel kezdte a szezont az Olimpia, amit hazai döntetlen követett a Clinceni ellen, majd egy kiadós, három gólos zakó Mioveni-ben. Az első fordulóbeli győzelem vagy az azt követő két meccs teljesítménye a csapat igazi arca? A válaszhoz alighanem közelebb kerülünk szerda délután. Akkor, amikor a Hermannstadt csapatát fogadja az Oli.

Azt a Hermannstadtot, amely a Temesvári Ripensiához és a Marosvásárhelyhez hasonlóan három forduló után még hibátlan. A nagyszebeniek (a Hermannstadt a város szász neve) előbb a Calarasi-t verték 2-1-re, majd az Afumati-ot 1-0-ra, végül a Balotesti-et 3-0-ra.

„Tisztában vagyunk azzal, hogy az egyik listavezetővel csapunk össze, de a Hermannstadt ellen nem lehet más célunk, mint a győzelem”, adta ki az ukázt Karda Attila klubelnök. „Ha el akarjuk érni céljainkat, egyszerűen nem veszíthetünk több pontot odahaza”, tette hozzá.

Karda azt is tudja, mi viheti előbbre a csapat szekerét: „Javítanunk kell a csapat játékán, mert ezzel is tartozunk a szurkolóinknak”, jelentette ki. Reményét fejetze ki ugyanakkor, hogy a bíráskodással sem lesz probléma.

„Edzők és játékosok a legjobb körülmények között készülhetnek, fizetésük napra készen megkapták. Nem lehet semmilyen mentségünk. Meg kell tanulnunk nyomás alatt játszani, mert az Olimpia egy komoly hagyományokkal rendelkező klub”, fejtette ki álláspontját Karda.

A negyedik játéknapon, amely hétközi forduló, az Olimpia szerda délután 18.00 órakor fogadja a Hermannstadt csapatát. A belépő 10, illetve 30 lejbe kerül.

Az Olimpiával kapcsolatos hír továbbá, hogy immár kaphatóak a csapat hivatalos szurkolói zászlói.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: