2014-05-26 09:41:24• hírek • Blikk.hu

Harmadszor is megnősül Pataky Attila

Fotó: Gy. Balázs Béla
Fotó: Gy. Balázs Béla

A hatvan fölött is fiatalos, vagány rocker két válás után úgy döntött, ­feleségül veszi a nála ­huszonnyolc évvel fiatalabb kedvesét, Nyikovics Orsolyát.

­
Attila szerelme lapunknak elárulta: zárt körben, a nyilvánosság teljes kizárásával mondják ki ­egymásnak a boldogító igent.

- Ezt honnan tudjátok?! - csattant fel Orsolya, akinek szavaiból azonnal kiderült, a legnagyobb titoktartás közepette szervezik Attilával a nagy napot. - Még semmit nem szeretnénk mondani a sajtónak. De az biztos, hogy semmilyen média nem lesz ott a bulin - tette hozzá határozottan.

A gyönyörű fiatal hölgy és az énekes öt ével ezelőtt, egy Edda-koncerten ismerkedett meg egymással, ahol Orsi rajon­góként volt jelen. A kezdeti barátságból szerelem lett. ­Sokáig távkapcsolatban éltek, és az énekes akkor még úgy tervezte: többé már nem nősül meg. Elhatározása azonban nem tartott nagyon sokáig, 2011 karácsonyán eljegyezte fiatal kedvesét, egy évvel később pedig összeköltöztek. Azóta többször is felröppent a pletyka, hogy összeházasodnak, de csak most határozták el magukat, hogy hivatalosan is összekössék az életüket.

- Nem holnap, és nem is egy hónap múlva lesz az esküvőnk, de lesz - tette hozzá már valamivel oldottabban Orsolya.

Természetesen szerettük volna elérni Pataky Attilát is, hogy további részleteket tudjunk meg a zártkörűre tervezett szertartásról, illetve ­lakodalomról, de megkeresésünkre nem reagált. Tavaly májusban a Kiske­gyednek tett nyilatkozatában azonban benne van, miért pont Orsikában találta meg a társát, akire oly régóta várt.

- Mert ő az igazi lelki társam. Nagy kincs, hogy sok mindenben egyféleképpen gondolkodunk. A hétköznapokban is ­remekül megértjük egymást, ő is sportol, és hasonlóak még az étkezési szokásaink is. Ezek apró dolgok, de igenis fontosak ahhoz, hogy két ember együtt tudjon élni - nyilatkozta az Edda frontembere, aki arra is kitért, mi lehetett a hiba az előző párkapcsolataiban.

A hír folytatása a Blikk.hu-n olvasható, kattintson!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: