2010-07-03 14:50:28• hírek • Kocsis Zoltán

Eboué, az észak-koreai kettős ügynök

Megdönthetetlen bizonyítékok merültek fel az Arsenal védője ellen.

Elefántcsontpart labdarúgó válogatottját nem véletlenül tartják az egyik legerősebbnek Afrikában, ennek következték a csapattól sokat vártak a Dél-Afrikában zajló világbajnokságon. A Didier Drogba által fémjelzett gárda azonban pechjére a G jelű halálcsoportba került Brazília, Portugália és Észak-Korea mellé. És ha még ez nem lett volna elég gond, egyik sztárjukról, Emmanuel Ebouéról kiderült, hogy Észak-Koreai kettős ügynök.

Az erről szóló, döntő jellegű videó a két csapat egymás elleni meccsén készül. Június 25.-én a nelspruiti Mbombela stadionban csapott össze a két csapat az utolsó csoportkörben, amikor gyakorlatilag már mindketten kiestek. A második félidőben Kim Dzong-Hun észak-koreai szövetségi kapitány az oldalvonalhoz hívta csapatkapitányát, Hong Jong-Dzót, hogy néhány fontos taktikai utasítást magyarázzon el neki.

Meglepetésre azonban Eboué is megjelent az oldalvonal mellett, az Arsenal mókamestere pedig egyértelmű mimikával adta tudomásul, hogy értette a mester utasításait. Így hát nem meglepő, hogy az örömfocit bemutató Elefántcsontpart csak 3-0-ra verte Észak-Koreát, Eboué pedig nem talált az ellenfél kapujába.

Az lehetett volna a védő második válogatottbeli gólja...


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: