2008-12-26 16:34:29• hírek • Szatmár.ro

Ebéd a rászorulóknak

A Máltai Szeretetszolgálat egész decemberben gondoskodott a rászoruló családok megsegítéséről. Karácsony napján is ebédet osztottak a nehéz helyzetűeknek.

Karácsonykor a legtöbb családnál töltelékes káposzta kerül az asztalra, amelynek környékünkön immár egyfajta hagyománya van. A Máltai Szeretetszolgálat munkatársai, is ezzel az ünnepi eledellel kedveskedtek a városban élő nehézsorsú családoknak.

December 24-én, karácsonykor Szatmárnémeti négy városrészére - 14-es lakótelep, a Vulturului utca, az Ostrovului utca, Ion Ghita út- látogattak el a Máltai Szeretetszolgálat dolgozói, hogy meleg töltelékes káposztát osszanak szét. A rászorulók négy töltelékből álló adagokat vihettek haza, vagy fogyaszthattak el a helyszínen. A Máltai Szeretetszolgálat egyébként 1600 darab töltött káposztát készített a nehéz helyzetűek számára.

A rászorulók négy töltelékből álló adagokat vihettek haza, vagy fogyaszthattak el a helyszínen.

December 24-én, karácsonykor Szatmárnémeti négy városrészére - 14-es lakótelep, a Vulturului utca, az Ostrovului utca, Ion Ghita út- látogattak el a Máltai Szeretetszolgálat dolgozói.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: