2016-02-11 11:55:05• hírek • Szatmar.ro

Gondolkodj nagyban, cselekedj helyben!

Az EFIKOT - Erdélyi Fiatal Közgazdászok és Vállalkozók Találkozója -, a Romániai Magyar Közgazdász Társaság ifjúsági frakciójának (RIF) évente megrendezésre kerülő, ugyanakkor Erdély legnagyobb magyar nyelvű fiatal közgazdász találkozója, ahova 20 előadó-meghívottat, illetve 200 résztvevőt várnak a szervezők.

Idén Szatmárnémetibe várjuk, április 8-10 között mindazokat, akik érdeklődnek a személyes pénzügyek, karrier, értékesítés és next generation világa iránt.


A regisztráció elindult, február 29-ig lehet kedvezményes Early Bird jeggyel regisztrálni! Részleteket  itt találnak az érdeklődők:  http://efikot.rif.ro/regisztracio/

A konferencia jelmondata - Gondolkodj nagyban, cselekedj helyben! - is arról árulkodik, hogy kiknek is szól ez az esemény. Az egész Kárpát-medencéből érkeznek résztvevők - magyarországi, vajdasági, kárpátaljai és felvidéki fiatal magyar közgazdászok egyaránt rendszeres látogatók, így remek lehetőség nyílik a kapcsolatépítésre, a tudományos és üzleti tapasztalatcserére.

Az esemény leírása és más részletek a http://efikot.rif.ro/ link alatt keresendők.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: