2013-12-14 12:08:13• hírek • Szatmár.ro

Dzsessz-koncertet szervezett a G. M. Zamfirescu Művelődési Központ

A Joyfull gospell-kórus, a Jazz Waves Trio & Brigitte valamint a Tempfli Erik Trio szórakoztatta péntek este a szatmári dzsessz-kedvelő közönséget. A Szakszervezetek Művelődési Házának kis előadótermében tartott koncertre sokan voltak kíváncsiak.

Karácsony közeledtével a G. M. Zamfiresu Művelődési Központ két koncertet is szervez: az elsőre, a Christmas Jazzre pénteken került sor, december 21-én pedig a rockzene szerelmesei örülhetnek majd a Christmas Rock nevet viselő rendezvénynek.

A pénteki koncert nagy sikert aratott a hallgatóság körében. Elsőként a Szatmári Művészeti Iskola keretében működő gospell-kórus, a Joyfull szórakoztatta a közönséget közismert slágerekkel és karácsonyi dallamokkal. Az egy éve alakult 15 fős kórusnak eddig nem volt sok fellépése, de biztosak lehetünk benne, hogy hallunk még róluk!

A folytatásban a Jazz Waves Trio & Brigitte zenekar szórakoztatta a közönséget. A zenakar Henter Ambrus énekes/gitárosból, Fisár Csaba ütőhangszeresből és Botos Norbert billentyűsből, illetve az énekes Tamutan Brigittából áll. Érdekesség, hogy a zenészeket szeptember 13-án az újfőtéri rendezvlnytéren láthatta a közönség, most pedig szintén péntek 13-án léptek fel - úgy tűnik ez a dátum nekik szerencsét hoz.

Az estet a Tempfli Erik Trio fellépése zárta. Ennek tagjai: Tempfli Erik, Kiss Flóra és Bartók Máté. A trió az idei PMN-en már fellépett Szatmárnémetiben, most pedig újra elvarázsolták a közönséget a dzsessz dallamaival.

Nagy érdeklődés övezte a dzsesszkoncertet

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: