2013-09-10 13:58:58• hírek • Póti Orsolya

Dzsessz-est fotókiállítással

Robert Costea fotóművész alkotásai tekinthetők meg szeptember 13-án a Jazz Waves Trio & Brigitte koncertje alatt a Szamos áruház előtti rendezvénytéren.

Fotókiállítással egybekötött dzsesszkoncertet szervez szeptember 13-án, péntek este 20 órától a szatmárnémeti G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a Corneliu Coposu sétányon. A rendezvényen fellép a szatmári dzsesszzenekar, a Jazz Waves Trio & Brigitte.

A Henter Ambrus énekesből, Fisár Csaba ütőhangszeresből és Botos Norbert billentyűsből álló trió az elmúlt évben alakult, és szintén tavaly csatlakozott hozzájuk Tamutan Brigitta, aki egy karaokeverseny után került a zenekarba. A Jazz Waves Trio & Brigitte több jótékonysági koncert és egyéb rendezvény fellépője volt az elmúlt időszakban.

A koncertet Robert Costea „Dzsessz a lencsén keresztül" című sorozata teszi még érdekesebbé. A közönség a fotóművész azon alkotásait tekintheti meg, amelyek dzsesszkoncertek alkalmával készültek.

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak az eseményre. A belépés ingyenes. Rossz idő esetén a rendezvényre a G.M. Zamfirescu Kulturális Központban kerül sor.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: