2011-09-21 09:06:43• hírek • Szatmár.ro

Durva csapdába kerültek Győzikéék!

Csak pár napot nyert Győzike váratlan betegségével: Bea asszonnyal már jövő kedden a vádlottak padján kell ülniük. Sokat enyhítene várható büntetésükön, ha - a vád szerint - az adócsalással megszerzett pénz jelentős részét hamar visszafizetnék.

Bóna Gyula, a Nógrád Megyei Főügyészség szóvivője megerősítette: indítványozták az elcsalt összegnek megfelelő nagyságrendű vagyonelkobzást.

Csakhogy Győzike és Bea csaknem nincstelen, nem tudnak mit pénzzé tenni e célra. A salgótarjáni luxusvilla, amelyet négy éve árulnak, a gyerekek nevén van, ahogy információink szerint a hajdúszoboszlói ingatlan is Virágé.

- Egy esetleges elmarasztaló ítéletben jelentős enyhítő körülmény az önkéntes visszafizetés - erősítette meg dr. Ruttner György, Gáspárék új védője. - Azonban kiskorú nevén lévő ingatlant a szülő csak gyámhatósági engedéllyel értékesíthet. A kapott pénzt a gyermeknek nyitott - gyámhatósági felügyelet alatt álló - bankszámlán kell elhelyezni. Csere esetén az új ingatlannak is a kiskorú nevén kell lennie.

Mint a Blikk megírta: június elején emelt vádat a sztárpár ellen adócsalás és magánokirat-hamisítás miatt a salgótarjáni ügyészség. Az iratok szerint 22,2 millió forintos kárt okoztak az államnak, mert adóbevallásukban nem jelenítették meg a Győzike show-ért járó összeget.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: