2006-02-09 09:46:49• hírek • Szatmár.ro

Dúl a szerelem

Kertész Géza saját húgába, Mónikába szerelmes - ez valóság!

 

Úgy tűnik, hogy rendeződött a Barátok közt szerelmespárjának, Németh Kristófnak és Farkasházi Rékának a kapcsolata: a pár ugyanis a Filmszemle egyik vetítésén kéz a kézben jelent meg - tudatja a ma.hu.

Felhőtlenül boldognak, és kiegyensúlyozottnak látszottak, ezzel is jelezve: bármi is lehet a pletyka, az igazság az, hogy ők szeretik egymást és összetartoznak. Persze nem volt mindig ilyen boldogság a pár háza táján, hiszen korábban mindketten egy jó működő kapcsolatot "áldoztak fel" a bizonytalanért. Ez különösen Réka számára okozott nehéz pillanatokat, hiszen őt kétéves gyermeke, Benjámin is volt párjához kötötte. Hiába vágyott tehát sorozatbéli bátyjához, mindig ott volt benne a kérdés: mi lesz a fiammal?

Kristóf azonban apró jelekkel tudtára adta szerelmének: ő is bolondul érte, és gyermekével együtt elfogadja. Talán itt tört meg a jég véglegesen, innen számítható ugyanis az a pillanat, mikor a szerelmesek nyíltan vállalják kapcsolatukat a nyilvánosság előtt. Persze alaposan megtréfálták a szemle közönségét: hiszen a Tibor vagyok de hódítani akarok című vígjáték (melynek Kristóf volt az egyik főszereplője) bemutatójára még külön érkeztek. Ennek oka az volt, hogy a színész azt szerette volna, hogy a film, és ne ők legyenek a középpontban. Réka édesapja azonban a színész családjával együtt mulatott a történeten, egyértelművé téve: a két fiatal mostantól végképp összetartozik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: