2013-08-18 02:54:09• hírek • Blikk.hu

Duci tiniknek segít lefogyni Gáspár Evelin

Gáspár Evelin fogyókúrás tanácsokat ad a közösségi oldalán. Mint ahogyan arról a Blikk korábban beszámolt, Gáspár Győző nagyobbik lánya teljesen megváltozott, nádszál vékony lett.

A korábban duci kislányból mára szép fiatal nő lett, aki egyre szexibb fotókat tölt fel magáról a közösségi oldalára.

– Mindkét lányom tőlem örökölte az alkatát, de nagyon büszke vagyok Evelinre, hiszen amikor még ment a Győzike-show, jóval hetven kiló felett volt a súlya. Azóta kamaszodott, megnőtt – mondta Győző, aki már több mint két hónapja nem találkozott a lányával, aki szinte az egész nyarat külföldön tölti, s most éppen Franciaországban, Nizzában tartózkodik.

– Már januárban elkezdett tudatosan életmódot változtatni, és a legutóbbi 68 kilóról 56-ra fogyott – árulta el korábban a showman. Ám Evelin azóta még több kilót adott le, és bár csodaszép francia városokba látogat el, nem kóstolja meg a helyi specialitásokat, inkább lemond róluk. Nemrég a híres cannes-i luxusboltba, Giorgo Armani üzletébe is ellátogatott, aminek egyedülálló része a földszinti prémium kávézó, de ott is csak salátát evett, amihez átszámítva 1500 forintba kerülő Armani márkájú szénsavmentes vizet ivott.

Evelin külsejéhez rengetegen gratulálnak, és a segítségét kérik a hasonló korú lányok, árulja el fogyókúrájának titkát.

A tlejes terjedelmű cikk itt olvasható.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: