2008-10-24 12:57:15• hírek • www.danubius.hu

Duchovny perel

Egy angol lap szerint David Duchovnynak viszonya volt egy magyar teniszedzővel, Pákay Edittel. Az edzőnőt akkor boronálták össze az X-Akták sztárjával, miután kimondták annak válását feleségétől, Tea Leonitól.

Az imdb.com értesülése szerint Pákay Edit így nyilatkozott a Mailnek: „Nem akarok semmi olyat mondani, ami sértheti Davidet. Nem tagadok le semmit, de nem is tudom, mit jelentett neki a kapcsolatunk."

Ezzel szemben Duchovny ügyvédje, Larry Stein így nyilatkozott: „David jogosan indít pert a lap ellen, hiszen Pakay és közte nem volt se romantikus, se szexuális kapcsolat."

Stein a people.com-nak ezt mondta: „Mikor személyesen is találkoztam Pákay Edittel, már tagadta a híreszteléseket. Azt mondta, David és közte barátságon kívül semmi sincs. Emellett írásba is foglalta, hogy ez a pletyka hazugság és csalás."

Mint ahogy azt már a Danubius Online is megírta, David Duchovny bevonult egy rehabilitációs klinikára, hogy kezeltesse szexfüggőségét. Úgy látszik a kezelés kevés volt ahhoz, hogy megmentse a sztár házasságát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: