2011-12-30 07:17:03• hírek • Blikk.hu

Dubajba repült titokban Gigi

Titokban repült Dubajba VV Gigi (21)! Még a családjának sem szólt arról, hova készül, a hét végi fellépéseit azonban sorra lemondta.

A Playboynak is vetkőző lány neve is felmerült nyáron az egyre dagadó prostibotrány, a dubajozás kapcsán. Akkor azt nyilatkozta, sohasem tette be a lábát a felhőkarcolók és a dúsgazdag arab sejkek földjére. A hatóságok ugyanis akkor füleltek le egy nemzetközi közvetítőhálózatot, amely magyar lányokat bocsátott gazdag férfiak rendelkezésére, a modellek listáján pedig számos celeb neve is szerepelt. A Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai Gigit is faggatták arról, mit tud ezekről a „kiruccanásokról".

- Valóban beidéztek, mert volt egy külföldi utazásom. Azt kérdezték, mi volt a célja - tette hozzá a lány, aki akkor azt állította, Dubajban nem járt. Úgy tűnik, most mégis felkeltette az érdeklődését az egzotikus ország, szerdán ugyanis frankfurti átszállással odautazott. A Blikk információi szerint a frissen munkanélkülivé vált lány - megszűnt ugyanis a VV5 kísérőműsora, a NekedValó - a legdrágább székben foglalt helyet a repülőn.

- A reptéren voltam, amikor felfigyeltem Gigire, aki nem messzire tőlünk a frankfurti járatra várakozott. Közelebb mentem, a jegyén láttam, csak átszáll Németországban, a valódi úti célja Dubaj és az úgynevezett bussiness classon utazik - nyilatkozta olvasó-riporterünk, akinek az információért jár a tízezer forint. Egy repülőjegy Dubajba és vissza közel 200 ezer forint, ugyanez a legkényelmesebb székekben akár 800 ezer is lehet. Természetesen próbáltuk kideríteni, miért utazott Dubajba, Gigi azonban nem vette fel a telefont.

A cikk folytatásáért látogass el a Blikk.hu oldalra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: