2010-05-27 09:25:01• hírek • Blikk

Drogtól pörög a sztárok nyelve

Stohl András drogügyei kapcsán egyre több történet lát világot, amelyek a színpadon és reflektorfényben tündöklő idolok bűnös életéről szólnak. Sztárallűrjeik, zűrös ügyeik nem csak a hollywoodi hírességeknek vannak.

A Blikknek nyilatkozó kábítószer elleni osztály rendőre hajmeresztő történeteket tárt fel celebjeinkről. Mint megtudtuk, a legtöbb eset azért nem kerül nyilvánosságra, mert mélyen a zsebükbe nyúlnak a hírességek. Megkenik a mentősöket, a rendőröket és mindenkit, aki tudomást szerez botlásukról.

- Az elmúlt évtizedben jó néhány cifra üggyel találkoztam, a Stohl-ügy csak egy a sok közül, igaz, úgy hisszük, egyetlen terjesztői kör látja el az egész művészvilágot. Az egyik legkomolyabb eset az volt, amikor egy ötvenes éveiben járó színművész betépve beleájult egy tál kolába (kokain, a szerk). A milliót érő anyag egy része szétszóródott, egy része pedig a hányásban úszott - avatta be a Blikket a nyomozó az ügy részleteibe.

A televízióból is jól ismert művészt kis híján meglincselték az eset után. A rendőrök csak utólag szereztek tudomást az esetről. Ki gondolná, hogy rendszeres drogfogyasztó az egyik tévésorozat sztárja is. Róla elárulta informátorunk, hogy csak ritkán él kokainnal, de a marihuána nélkül létezni se tud.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatja.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: