2017-05-24 23:16:10• hírek • Szatmar.ro

Drogozott Nótár Mary!

Tavaly bontott szerződést menedzserével Nótár Mary, aki szerzői és jogi pert indított az énekesnő ellen - írja a Story Magazin.

- Megmondom őszintén, kihasználva érzem magam - mondta a bíróságon Lakatos Róbert - A cégünk tehetségeket kutat fel, így volt ez Maryvel is. Amikor 2007-ben megismerkedtünk, egy középszinten elismert előadó volt, mi futtattuk be igazán. Kezdetben is akartunk foglalkozni vele, mert nem sok jót hallottunk róla, ám az akkori menedzsere addig-addig rágta a fülünket, hogy szerződést kötöttünk.

Lakatos elmondta, hogy Maryt, akit szinte a lányukként szerettek, befogadták a családjukba.

- Azt állítja, hogy megloptuk, pedig még arra is mi hívtuk fel a figyelmét, hogy jelentse be magát a szerzői jogvédő irodához, hogy jogdíjat kapjon a dalai után - folytatta a Róbert.

Mary elmondta, hogy ő már egy évvel a szerződéskötés után szakítani akart a Skyforce-szal, amitől egyedül a zenélésben való kiteljesedése tartotta vissza, de 2008-óta szinte nem is kommunikált Lakatosékkal.

- A szerzői jogdíjaknak először a felét kaptam meg, majd később, amikor Lakatos Robi beszállt az írásba, akkor már harmadoltuk - mondta Mary, aki elmondta, hogy úgy érezte, hogy folyamatosan lehúzzák őt anyagilag.

Az énekesnő beszélt arról is, hogy Bódi Gusztiékkal is hasonló okok miatt szakított.

Nótár Mary elismerte, hogy fél éven át használta a kristály nevű partidrogot, amit azzal magyarázott, hogy pszichés problémákkal küzdött.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: