2019-10-19 11:20:08• hírek • Bede Emőke

Drogkereskedőket fogtak egy szatmári bevásárlóközpont parkolójában

Amit egykor csak a filmvásznon láttunk, az egyre gyakrabban történtik meg Szatmárnémetiben is: péntek délután például az egyik helyi bevásárlóközpont parkolójában csaptak le a rendőrök egy kábítószer-kereskedőkből álló csoportra.

Információnk szerint a rajtaütésre pénteken, 15 óra környékén került sor a Shopping City parkolójában. A fiatalembereket a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóság emberei, illetve a speciális bevetési egység, azaz a maszkosok kerítették közre, majd megmotozták őket, és autójukat is alaposan átkutatták. Hogy pontosan mit is találtak a férfiaknál, arról vélhetően hamarosan közleményben fog beszámolni a DIICOT.
Ám nem ez volt mostanában az egyetlen tettenérés, október 7-én például rajtaütésszerű akciót szerveztek Szatmárnémeti és Nagykároly területén, melynek során összesen 12 házkutatást tartottak egy kábítószer-kereskedelemre és -terjesztésre specializálódott bűnszervezet tagjainál. Az ingatlanokban végül összesen 250 gramm olívazöld színű, növényi eredetű szerre, 800 gramm, már becsomagolt, de ugyancsak növényi eredetű anyagra és 75 grammnyi fehér porra bukkantak, illetve a kábítószerek mellett találtak még 100 grammnyi ékszert, 6 650 eurót, 12 600 lejt, 270 000 forintot, illetve 35 mobiltelefont. A DIICOT szatmári irodájába 7 személyt kísértek be kihallgatásra, mi több, kettejüket előzetes letartóztatásba is helyezték.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: