2017-10-09 14:26:15• hírek • Szatmár.ro

Drogot talált a rendőrség a drukkerek szállodai szobájában

Október 7-én, reggel hét órakor három temesvári férfit azonosítottak a rendőrök: kiderült, hogy veszélyes kábítószert birtokolnak.

A 28, 30 és 32 éves gyanúsítottak egy sportcsapat szurkolóiként érkeztek Szatmárnémetibe és egy helyi hotelben szálltak meg. A rendőrségi jelentés ugyan nem részletezi, de valószínűleg a Szatmárnémeti Olimpia másodosztályos labdarúgó csapat ellen szombaton pályára lépő Temesvári ASU Poli drukkereiről lehet szó. A rendőrség a hotelszobában tartott ellenőrzés során 20 gramm kábítószer-gyanús növényi anyagot foglalt le. A temesvári férfiak ellen kábítószer birtoklása miatt indítottak eljárást.

1400 lejt vitt el egy betörő

Nem ez volt azonban az egyetlen bűneset a hétvégén. Vasárnap egy 24 éves géresi férfit azonosított a rendőrség, aki a tetőt megbontva jutott be egy helyi épületbe. Innen megközelítőleg 1400 lejt tulajdonított el. A rendőrségnek sikerült visszaszereznie a férfi által ellopott összeg 90 százalékát.

Szintén rablás vádjával állhat bíróság elé az a 33 éves szatmári férfi is, aki egy kerékpárt lovasított meg október 8-án. A bolt elől elemelt biciklit a rendőrség sikeresen visszaszolgáltatta tulajdonosának. A géresi és a szatmári férfi is szabadlábon védekezhet a nyomozás ideje alatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: