2011-10-26 16:35:52• hírek • Kocsis Zoltán

Drogfőváros lett Szatmárnémeti?

Drogfőváros lett Szatmárnémeti! Legalábbis az elmúlt héten, hisz alig hét nap alatt szerda reggel már a második drograjtaütést hajtottak végre a bűnüldöző szervek. Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóságának bihari és szatmári munkatársa fél éves megfigyelés után szerdán ütöttek rajta öt szatmárnémeti lakáson. És amit találtak, őket igazolta.

Az öt gyanusított, az a szatmárnémeti illetőségű 32 éves C.T., a 26 éves C.C., a 31 éves M.N. és a 24 éves I.R. valamint a 24 éves, avasfelsőfalui illetőségű H.F. Lakásaiban összesen négyszáz gramm kanabiszt, 122 extasy tablettát és tíz gramm hasist találtak.Lefoglaltak továbbá három mérleget, amellyel a drogokat mérték, továbbá tíz mobiltelefont.

Mindez alig egy héttel azt követően történt, hogy október 19.-én összesen 270 grammnyi kannabiszt találtak két 17 éves szatmárnémeti fiatal lakásában. Még aznap este a rendőrség egy egész kannabiszültetvényt fedezett fel Mezőfény határában, ahonnan 16 kilogramm, még zöldellő növényt szállítottak el a laboratóriumban.

Egyelőre nem tudni, hogy a két esetnek van-e valami köze egymáshoz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: