2009-09-18 01:43:15• hírek • Szatmar.ro

Már nem Bergodi a Steaua edzője

Becali kirúgta az olaszt, mert az a szünetben nem engedte be őt az öltözőbe.

Óriási meglepetés a Steaua labdarúgó csapatának a háza táján: George Becali tulajdonos a Sehriff Tiraspol elleni Európa-liga mérkőzés után menesztette Cristiano Bergodit, az együttes olasz edzőjét. Az ok nem a csalódást keltő 0-0-ás döntetlen, hanem, hogy a mester a szünetben nem engedte be az öltözőbe Becalit.

„Életemben nem mentem be az öltözőbe. Bergodi nem engedte meg, hogy mondjak valamit a játékosoknak. Motiválni akartam őket, beszélni velük. Túlságosan megalázott és ezt nem tűrhetem, a büszkeségemről és a tekintélyemről van szó. Ha 5-0-ra nyerünk, akkor is így döntöttem volna", nyilatkozta a teljhatalmú Európa-parlamenti képviselő a sport.ro televíziónak.

„Bergodi tanuljon tiszteletet Romániában! A Steaua meg fogja nyerni az Európa-ligát, a bajnokságot és a Román Kupát Bergodi nélkül is", mondta Becali már a gsptv-nek.

Becali péntek hajnalban a technikai igazgatónak kedden szerződtetett Basarab Pandurut próbálja meggyőzni, vegye át az olasz szakember helyét. A Temesvár és az Otelul egykori edzője azonban még kedden szavát adta, hogy nem pályázik Bergodi helyére és ezt a Sheriff ellni mérkőzés után néhány szurkolónak is megígérte.

Cristiano Bergodi a nyáron vette át a Steaua irányítását és a megfiatalított csapatot 100%-os teljesítménnyel kvalifikálta az Európa-liga csoportkörébe. A bajnokságban ugyanakkor a piros-kékek nem szerepeltek éppen olyan jól, 3 győzelem, 1 döntetlen és 2 vereség a mérlegük.

„Jól érezzük magunkat Bergodi irányítása alatt, de ha a vezetőség a menesztése mellett dönt, nekünk nincs mint tennünk", reagált a helyzetre Robinson Zapata, az együttes kapusa.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: