2009-08-27 09:27:24• hírek • Ferenczi Noémi

Drágultak a színházi bérletek

Szeptember 1-től vásárolhatók meg a Harag György Társulat 2009/2010-es évadra szóló bérletei minden hétköznapon 9 és 17 óra között a színház jegyirodájában. A bérletesek helyeit 25-dikéig tartják fenn.

Idén már valamivel drágábban válthatunk bérletet mint tavaly. A bemutató bérlet 60 lejről 100 lejre, a felnőtt 30-ről 40-re emelkedett. A nyugdíjasok és a középiskolások bérletei 8 lejjel drágultak vagyis a tavalyi 22 lej helyett 30 lejért válthatnak bérletet. Az V-VII. osztályosoknak szóló bérletek ára 18 lejről 25 lejre emelkedett, a legkisebbek pedig 9 lej helyett 15 lejért vásárolhatnak bérletet a 2009/2010-es évadra. Utoljára két évvel ezelőtt emelték a színházi bérletek árát - tudtuk meg Stier Péter gazdasági igazgatótól.

 

A Harag György Társulat idei repertoárja drámát, zenés szociobörleszket, népszínművet, nagyoperettet és természetesen vígjátékot is tartalmaz. Elsőként Csehov Három nővér című darabját láthatjuk Keresztes Attila rendezésében, majd Tasnádi István Malacbefőtt című szociobörleszkje következik, melyet Tasnádi Csaba rendez.  Ezt követően Tóth Ede A falu rossza című népszínművet tekintheti meg a szatmári közönség. A darabot Csurulya Csongor rendezi.

Egy a szatmári közönség számára igen kedvelt bár ritkán látott műfaj egyik remeke is megelevenedik az Északi Színház színpadán: Kálmán Imre Csárdáskirálynője. A nagyoperettet Keresztes Attila rendezi majd.

Az előadástervben szerepel Michael Frayn - Mohácsi István: Veszett fejsze című vígjátéka, amelyet Mohácsi János rendez, végül pedig Kiss Csaba Hazatérés Dániába című darabját láthatja a nagyérdemű Albu István rendezésében.


Jelenet a 8 nő című előadásból
A tavalyi színházi évad egyik legsikeresebb darabja a 8 nő című előadás volt


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: