2018-12-21 07:09:33• hírek • Agerpres/Szatmár.ro

Dragnea szerint az ellenzék nevetségessé tette magát

Az ellenzék nevetségessé tette magát a bizalmatlansági indítvánnyal - nyilatkozta csütörtöki sajtóértekezletén Liviu Dragnea, a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke, aki hozzátette. 'alig sikerült meggyőznie' 60-70 törvényhozót, hogy maradjanak a teremben, hogy legalább a kvórum meg legyen.

'Brüsszelben és mindenütt eldicsekedtek már, hogy többségük van a parlamentben. Az ellenzék két hónapja más sem csinált, mint ezt az indítványt készítette elő, közben hazudtak, lökdösődtek, sértegettek, átkozódtak. Nehéz minősíteni, ahogyan a miniszterelnökhöz fordultak. Mire jutottak? (...) Alig sikerült meggyőznöm 60-70 kollégát, hogy maradjanak a teremben, hogy legalább legyen kvórum, ha már mindenfélét összehazudoztak az Európai Bizottságnál'
 

Emlékeztetőeül: nem bukott meg a kormány, a Mentsétek meg Romániát Szövetség (USR) nem érte el a célját, de tovább folytatja a küzdelmet ezért - nyilatkozta csütörtökön Dan Barna pártelnök. 'Ez a lépés nem úgy jött ki, ahogyan szerettük volna. Az USR és az ellenzék nagy erőfeszítéseket tett a sikerért, de ezek nem bizonyultak elégségesnek, és ezt el kell ismernünk. Legközelebb eredményesebbek leszünk' - mondta Barna.


Eugen Tomac, a Népi Mozgalom Párt (PMP) elnöke úgy fogalmazott, hogy 2019-ben a Szociáldemokrata Párt (PSD) 'elmenekül' a kormányból, mert mostanig 'félelemkeltéssel és zsarolással' maradt hatalmon. Hozzátette: az ellenzék felelőssége, hogy egy hiteles alternatívát mutasson fel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: