2008-11-10 22:02:24• hírek • Csenteri Judit

Drága vakációk

A turisztikai ügynökségek szerint az ország lakosságának nincsenek különösebb anyagi gondjai, amikor vakációzásról van szó, még így a globális pénzügyi válság közepette sem. Akik például külföldön szeretnék eltölteni a szilvesztert, a legjobb kategóriájú hotelek és személyenként 1.000, vagy annál is több eurós költségek mellett dönthetnek.

A téli vakáció idejére az ország máris több mint ötezer lakosa rendelkezik luxus turisztikai csomagokkal, amelyek értéke személyenként meghaladja a 2.000 eurót. Az ügynökségek tapasztalatai arról tanuskodnak, hogy az előző évekkel ellentétben, amikor általában két és három csillagos külföldi hotelek mellett döntött a lakosság, most egyre kedveltebbeké váltak a négy és öt csillagos szállodák.

Megnőtt tehát a lakosság luxuskirándulások iránti igénye, s úgy tűnik, még így, a pénzügyi válság körülményei között is meg tud magának ilyen jellegű „kiruccanásokat” engedni. Az elmúlt időszakban évente 30-40 százalékkal több hazai turista választott kirándulásai céljául egzotikus helyeket, úticélokat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: