2011-06-13 16:28:03• hírek • szatmar.ro

DragRacing: fotók, eredmények

Immár harmadik alkalommal szervezték meg a megye legnagyobb és legnépszerűbb autós rendezvényét, a Chevrolet DragRacinget.

A verseny előtti hétre, sőt a verseny napjára jósolt rossz idő miatt a külföldi autós és motoros versenyzők közül nagyon sokan lemondták a részvételt. Ennek technikai oka van, hogy a meghívott gyors motorok és amerikai gépek a vizes betonon megcsúszhatnak, ezt pedig nem merték megkockáztatni.  A hangulat azonban így is rendkívüli volt a rendezvényen.

A versenyen született eredmények ezen a linken tekinthetőek meg.

A rendezvény nem jöhetett volna létre partnerek segítsége nélkül:

Főtámogató: Chevrolet West szatmárnémeti márkaképviselet, Támogatók: GarantiBank, Lubexpert, Omniasig, Glontz energiaital, Yokohama abroncsok a Gerbogtól, Nagykárolyi Termálstrand.

Partnerek: Szatmár Megyei Tanács, Szatmárnémeti Nemzetközi Repülőtér, Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala, Florisal RT, Sürgősségi Helyzetek Felügyelete, Szatmár Megyei Rendőrfelügyelőség és Közlekedési Rendőrség, Szatmár Megyei Csendőrség, Transurban RT, Dr. Dorel Coica Mentőszolgálat, Big Security, Bodnár KFT, Lannis Trans, Vindex Romania, Profi Tools, A-CAR. 3





Nézd meg a teljes képgalériát a Chevrolet DragRacing eseményeiről.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: