2018-09-24 17:55:33• hírek • Szatmár.ro

Dr. Zacher Gábor előadása - Maradj erős!

Az RMDSZ Szatmár Megyei Nőszervezetének és a Gyöngyszem Egyesület jóvoltából Szatmárnémetibe érkezik Dr. Zacher Gábor toxikológus főorvos, hogy a modern társadalom életét érintő mindennapos függőségekről tartson mindenki számára emlékezetes előadást.

Október 10-én délután 15.00 és este 19.00 órától a Dinu Lipatti Filharmónia ad majd helyet ad előadásnak. A “Maradj erős!” című előadásra már elérhetőek a jegyek online, a Biletmaster.ro oldalán, az alábbi linkre kattintva, ha a 15.00 órási, és az alábbi linkre, ha a 19.00 órási beszélgetésre szeretnénk menni. Szeptember 1-től pedig már személyesen, a szatmárnémeti RMDSZ székházban is lehet majd belépőt vásárolni, amelyeket minden hétköznap 9-16 óra között szerezhetünk majd be. A jegyekkel kapcsolatban a 0751840869-es telefonszámon lehet érdeklődni.
 

Zacher Gábor klinikai toxikológiát oktat Budapesten, a Semmelweis Egyetemen, a Szegedi Tudományegyetemen és a Pécsi Tudományegyetem Egészségügyi Centrumában is. 2002 óta orvosi toxikológus igazságügyi szakértőként is tevékenykedik. Narkológia című tantárgyat oktat a Rendőrtiszti Főiskolán. Gyakori és mára közkedvelt médiaszereplő, az egyik legismertebb orvos Magyarországon. Megjelenése, fellépése, hanghordozása határozott, mindig egyenesen és nyíltan fogalmaz. Ne maradj le te sem erről a kivételes előadásról, mely bárki számára tartogathat hasznos és kamatoztatható információkat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: