2017-03-03 12:52:48• hírek • (x)

Nagy tapasztalatú belgyógyásszal bővült a Korall Klinika csapata

Április elsejétől lesz szerződése az egészségbiztosítóval.

Február 22-én újabb tapasztalt szakorvossal bővítette csapatát a Korall Klinika. Dr. Horge Monica szatmári gyökerekkel rendelkező belgyógyász, aki most visszatért szülővárosába.

Orvosi diplomáját Bukarestben szerezte meg, dolgozott a Floreasca kórház sürgősségi osztályán, majd munkatársa volt Románia első magánkórházának. Tíz éve Aradra költözött, ahol a Vasile Goldis Nyugati Egyetem orvosi szakán tanított, illetve tanít most is. Emellett jelenleg dolgozik doktori disszertációján, így hamarosan az orvostudományok doktora lesz. Oktat továbbá Szatmárnémetiben is, a Vasile Goldis Nyugati Egyetem kihelyezett tagozatán, ahol gyógyszerész- és egészségügyi asszisztenseket képeznek.

A páciensek a belgyógyászati panaszok széles körében kérhetnek tőle segítséget - pontosabban pontos diagnosztikát és kezelést. A belgyógyászat körébe tartoznak egyebek mellett a szív- és érrendszeri betegségek, a tüdőbetegségek, és az emésztőrendszer megbetegedései is.

Mint Dr. Horge Monicától megtudtuk, a leggyakoribbak a szív- és érrendszeri betegségek. Ez nem csak Szatmár megyére, hanem az egész országra jellemző, oka pedig a stresszben, a mozgásszegény életmódban és a helyteten táplálkozásban keresendő.

A doktornő a konzultációk során számos vizsgálatot el tud végezni, emellett a Korall Klinika laboratóriumaiban végzett vérvizsgálatok is gyors és pontos eredményeket biztosítanak.

Dr. Horge Monica hétfőtől szerdáig 9 és 13 óra között várja a betegeket, illetve minden második csütörtökön és pénteken - kéthetente az utolsó két munkanapról az oktatói tevékenységei miatt marad távol a rendeléstől. A konzultáció időpontjával kapcsolatban egyeztetni a 0361-412-037-es telefonszámon lehet. A belgyógyásznak április elsejétől lesz szerződése a Szatmár Megyei Egészségbiztosító Pénztárral, így ettől a dátumtól kezdődően küldőpapírral is lehet hozzá fordulni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: