2017-03-14 11:55:38• hírek • (x)

Dr. Soponar Laura a Korall Klinika új orr-fül-gégésze

Nemrég újabb fiatal szakorvossal bővült a magánklinika csapata.

Már rendel a klinikán, április elsejétől kezdődően pedig szerződése is lesz a Szatmár Megyei Egészségbiztosító Pénztárral az új szakorvosnak, így ettől a dátumtól kezdődően küldőpapírral is lehet hozzá fordulni. És hogy ki ő? Dr. Soponar Laura orr-fül-gégész, aki az egyetem és a rezidensi időszak lejárta után vissaztért szülővárosába, Szatmárnémetibe. Kolozsváron végezte el az orvosi egyetemet, majd a rezidensi éveket a Kolozsvári Klinikai Kórházban töltötte prof. dr. Cosgarea Marcel irányítása alatt.

Február elsején kezdte meg a munkát a Korall Klinikán, azóta pedig már számos pácienst gyógyulásába segített. Bármilyen, a szakterületét érintő gonddal lehet hozzá fordulni, az egyszerű felsőlégúti fertőzésektől, gyulladásoktól kezdődően a daganatokon keresztül egészen az idegen testek eltávolításáig. A doktornő nem csak a gyógyításban jártas, hanem a rendelkezésre álló modern diagnosztikai eszközök segítségével a megbetegedések pontos felismerésében is profi. "A Korall Klinika egyik előnye, hogy sok szakorvos, jó szakember dolgozik egy helyen, ennek köszönhetően pedig a tünetek ismeretében, a pontos diagnózis meghatározásában akár más területek szakértőivel is könnyen tudunk konzultálni" - mondja.

Dr. Soponar Laura hétfőn és kedden a délelőtti, szerdán, csütörtökön és pénteken pedig a délutáni órákban várja a betegeket. A konzultáció időpontjával kapcsolatban egyeztetni a 0361-412-037-es telefonszámon lehet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: